EU-PRO a minőség garanciája

Az EU-PRO EHS Consulting Kft. országosan látja el tevékenységét, teljeskörű EPR- termékdíj- DRS és hulladékgazdálkodási tanácsadással és ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal támogatja ügyfeleit.

Cégünk speciális szakterületei a kiterjesztett gyártói felelősségi, és a hulladékgazdálkodás.

Az átalakuló hulladékgazdálkodási rendszerben abban támogatjuk ügyfeleinket komplex szaktudásunkkal, hogy Ön biztonsággal megtudjon felelni mind a Hatóság mind a Koncesszor által támasztott EPR, termékdíj, DRS és hulladékgazdálkodási feladataira vonatkozó jogszabályi kötelezettségeinek.

A légiközlekedési területen működő cégek környezet- és munkavédelmi feladatainak a támogatása nem csak szívügyünk, hanem széles körű és évtizedes tapasztalatunkkal profi szakértőkként és pilótaként állunk partnereink mellett. 

Cégünk kiemelten fontos alapelve a megkérdőjelezhetetlen szakmaiság. Nyílt, őszinte kommunikációval arra törekszünk, hogy ügyfeleink igényeire a lehető leggyorsabban megtaláljuk az optimális szakmai megoldást, és magas színvonalú szolgáltatásunkkal valódi értéket teremtsünk.

Széleskörű külső szakértői hálózattal rendelkezünk, melyet folyamatosan építünk és bővítünk. Ezáltal is tesszük lehetővé, hogy megbízóink igényeit stabilan megbízható  szolgáltatási szinten az adott feladat elvégzésére szakosodott csapattal teljesítsük.

Cégünk minden tevékenysége, számomra és csapatom számára nem csak munka, hanem hivatás.

Bízom benne, hogy ügyfelünkként hamarosan Ön is megtapasztalhatja hozzáértésünket és elhivatottságunkat

Csermely Ildikó, az EU-PRO EHS Consulting Kft. ügyvezetője

Csermely Ildikó
ügyvezető,
EPR tanácsadó,
hulladékgazdálkodási szakértő

MMK ny.sz.:08-01558


Amennyiben bármilyen kérdése lenne, vagy többet szeretne meg tudni szolgáltatásainkról, lépjen velünk kapcsolatba:

EU-PRO EHS Consulting Kft.
Székhely: 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 59. földszint
Levelezési cím: 2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 5.
Fióktelep: 1172 Budapest, Jászivány utca 80.
Adószám: 27879489-2-08